Αρχαία Ολυμπία

Eκδρομές στην Ολυμπία με ταξί


Προσφέρουμε ιδιωτικές περιηγήσεις στην Αρχαία Ολυμπία, η οποία είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχαιολογικά αξιοθέατα. Μπορεί να γίνει σε μια πλήρη ημερήσια εκδρομή και θα σας επιτρέψει στην ιστορική αυτή περιοχή, να αναπολήσετε και να ζήσετε στιγμές των ιστορικών, κλασικών, ρωμαϊκών, βυζαντινών και νεότερων χρόνων, στην κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία.
Τα κλιματιζόμενά μας ταξί (Mercedes) της Airport Transfers Athens θα σας μεταφέρουν γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια στην Αρχαία Ολυμπία, τον τόπο γέννησης των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, διασχίζοντας την Πελοπόννησο, διαμέσου της Μεγαλόπολης και της Τρίπολης. Στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, αφήστε τον κ. Γιώργο Κουνουπιώτη να σας προσφέρει μια συναρπαστική ξενάγηση στα μέρη που θα επισκεφτείτε:
Τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας
Το Αρχαίο Ολυμπιακό Στάδιο
Τον Ναό του Ολυμπίου Διός
Το Βουλευτήριο
Το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Στην εκδρομή μας θα αποκτήσετε μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία, καθώς θα έχετε την ευκαιρία κάνοντας μία βόλτα στο Αρχαίο Ολυμπιακό Στάδιο και ακολουθώντας την ιστορία, να σταθείτε νοητά στην ορατή γραμμή εκκίνησης μαζί με τους αθλητές των Αρχαίων χρόνων και να μοιραστείτε μαζί τους τις εμπειρίες των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Ολυμπία ονομαζόταν Άλτις, δηλαδή Ιερό Άλσος και ήταν κτισμένη στη βόρεια όχθη του ποταμού Αλφειού. Η Αρχαία Ολυμπία ήταν ο τόπος γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αφετηρία των Ολυμπιακών Αγώνων τοποθετείται στο 776 π.Χ. και τελούνταν κάθε τέσσερα χρόνια, όταν ο Λυκούργος της Σπάρτης, ο Κλεοσθένης της Πίζας και ο βασιλιάς της Ήλιδας αναδιοργάνωσαν τους Αγώνες ως ένδειξη τιμής προς τον Δία και εισήγαγαν την πρακτική της καύσης ως ένδειξη ανακωχής "εκεχειρίας" κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Oι Αγώνες όμως ετελούντο ήδη πολύ παλαιότερα, διότι σύμφωνα με την παράδοση τους ξεκίνησε ο Πέλοπας, που κέρδισε σε αρματοδρομία τον βασιλιά της Πίσας Οινόμαο.
Θα ολοκληρώσουμε την εκδρομή στην Ολυμπία μεταφέροντάς σας πίσω, μέσα από τα γραφικά τοπία της Πελοποννήσου και θα σας αφήσουμε στο ξενοδοχείο σας ή στο αεροδρόμιο των Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" ή όπου άλλου θελήσετε.

Κάνετε κράτηση για ιδιωτική ξενάγηση στην Αρχαία Ολυμπία


Κάνετε κράτηση για ιδιωτική ξενάγηση στην Αρχαία Ολυμπία με την Airport Transfers Athens, είτε κατά την άφιξή σας στην Ελλάδα ή επικοινωνώντας με το γραφείο μας εκ των προτέρων.

Επικοινωνία


Η Airport Transfers Athens επίσης διαθέτει και ένα ενδιαφέρον πακέτο από δύο ημέρες έως τέσσερις ημέρες διαμονής σε οποιδήποτε προορισμό
στην Ελλάδα θελήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες .