Οι Διαδρομές

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε γρήγορα και με ασφάλεια στον Πόρο
ή στην Ύδρα ή στις Σπέτσες


Ένας από τους επαγγελματίες οδηγούς μας θα σας παραλάβει από το αεροδρόμιο των Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", ή από το λιμάνι του Πειραιά ή της Ραφήνας ή του Λαυρίου ή από οποιδήποτε μέρος βρισκόσαστε για να σας μεταφέρει σε όποιο από τα παραπάνω νησιά θέλετε, γρήγορα και με ασφάλεια.
Οι επαγγελματίες οδηγοί μας είναι ευχάριστοι και ευγενικοί άνθρωποι, ομιλούν Αγγλικά και θα φροντίσουν για εσάς και τις αποσκευές σας.
Στη συνέχεια θα απολαύσετε μία άνετη και ασφαλή μεταφορά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορείτε να λύσετε τυχόν απορίες που θα έχετε για το ταξίδι και για το νησί που θέλετε να επισκεφτείτε.
Η διαδρομή μέχρι το νησί του Πόρου είναι περίπου 2 ώρες. Φτάνουμε στον Γαλατά που βρίσκεται απέναντι από τον Πόρο και περνάμε στο νησί με γραφικές βαρκούλες σε 5 λεπτά.
Η διαδρομή μέχρι το νησί της Ύδρας είναι περίπου 2 ώρες και 45 λεπτά. Φτάνουμε στο Μετόχι που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα και περνάμε στο νησί με θαλάσσιο ταξί σε 5 περίπου λεπτά.
Η διαδρομή μέχρι τις Σπέτσες είναι περίπου 2 ώρες και 45 λεπτά. Φτάνουμε στη Κόστα που βρίσκεται απέναντι από τις Σπέτσες και περνάμε στο νησί με θαλάσσιο ταξί σε 5 περίπου λεπτά.

Η Airport Transfers Athens επίσης διαθέτει και ένα ενδιαφέρον πακέτο από δύο ημέρες έως τέσσερις ημέρες διαμονής σε οποιδήποτε προορισμό
στην Ελλάδα θελήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες .