Προσφερόμενες υπηρεσίες

Ενοικιάστε ένα πολυτελές και άνετο ταξί
ΓΙΑ
μια ευχάριστη και ασφαλή διαδρομή
taxi services

Ασφάλεια, Πολυτέλεια & άριστη εξυπηρέτηση

Κάνετε κράτηση κάθε στιγμή σε όλο το 24ωρο με την Airport Transfers Athens και άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Καποιες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας

Μεταφορά με ταξί από το αεροδρόμιο των Αθηνών

Έμπειροι επαγγελματίες οδηγοί που μιλούν αγγλικά θα σας περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων του Αεροδρομίου Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" και θα σας συνοδεύσουν σε ένα πολυτελές, καθαρό και άνετο ταξί μας. Στη συνέχεια, θα σας μεταφέρουμε γρήγορα και με ασφάλεια σε οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα.

Μεταφορά σε όλη την Ελλάδα

Μπορούμε να σας περιμένουμε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", στο λιμάνι του Πειραιά, στο λιμάνι της Ραφήνας, στο λιμάνι του Λαυρίου, καθώς επίσης σε διάφορες περιοχές όπως Γλυφάδα, Λουτράκι, σε Σιδηροδρομικούς σταθμούς, σε Ξενοδοχεία κ.α. για να σας μεταφέρουμε άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας θελήσετε.

Περιήγηση στην Αθήνα

Αν θελήσετε να μείνετε στην Αθήνα για λίγες μέρες, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μία ξενάγηση στην πόλη της Αθήνας. Εμείς σας διαθέτουμε έναν από τους έμπειρους, επαγγελματίες οδηγούς μας, ο οποίος θα σας παραλάβει από προκαθορισμένη θέση, για να σας προσφέρει μια ιδιωτική περιήγηση στην Αθήνα, στις Αρχαιότητες, στα Μουσεία και στα Αξιοθέατα της πόλης.

Εκδρομές

Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς κοντινές εκδρομές, όπως σε Παραλίες, στο Σούνιο, τη Χαλκίδα ή το Λουτράκι ή επίσης και μακρινές εκδρομές σε αξιοθέατα και αρχαιότητες, όπως στους Δελφούς, στην Ολυμπία, στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ακροναυπλία, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στις Μυκήνες ή στα νησιά του Πόρου, της Ύδρα ή των Σπετσών.

Πολυτελή & ασφαλή ταξί

Τα ταξί μας είναι πολυτελή, γρήγορα, ασφαλή, ευρύχωρα με ανατομικά ξεκούραστα καθίσματα, τακτικά services και είναι άμεσα διαθέσιμα κάθε στιγμή σε όλο το 24ωρο.

Επαγγελματίες οδηγοί

Οι οδηγοί των ταξί μας είναι έμπειροι επαγγελματίες, ομιλούν Αγγλικά, είναι συνεπείς και ακριβείς στα ραντεβού τους και φροντίζουν παντα για την άμεση & ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μεταφορά αποσκευών

Όλα τα ταξί μας έχουν πολύ μεγάλο και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο για τη μεταφορά αποσκευών, για την τοποθέτηση των οποίων φροντίζουν πάντα οι επαγγελματίες οδηγοί μας.

Η Airport Transfers Athens επίσης διαθέτει και ένα ενδιαφέρον πακέτο από δύο ημέρες έως τέσσερις ημέρες διαμονής σε οποιδήποτε προορισμό
στην Ελλάδα θελήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες .