Δελφοί

Εκδρομές στους Δελφούς με ταξί


Μια ιδιωτική ξενάγηση στους Δελφούς μπορεί να γίνει με μια πλήρη ημερήσια εκδρομή, ώστε οι τουρίστες να ταξιδέψουν σε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα μυθολογικής σημασίας, τον τόπο που περιγράφεται ως η καρδιά της αρχαίας Ελλάδας.
Χρησιμοποιήστε αυτή την προσφορά για να ανακαλύψετε μία από τις πιο σημαντικές αρχαιολογικές τοποθεσίες στην Ελλάδα, με άνετα καταλύματα και άνετη μεταφορά, αποφεύγοντας τα πολυσύχναστα και θορυβώδη λεωφορεία της δημόσιας συγκοινωνίας.
Θα απολαύσετε μία άνετη και ασφαλή εκδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσετε με τον επαγγελματία οδηγό μας για το πρόγραμμα σας, γνωρίζοντας έτσι ακριβώς ποιες διαδρομές θα ακολουθήσετε και ποιες τοποθεσίες θα επισκεφθείτε στην εκδρομή σας.
Στον θαυμάσιο χώρο των Δελφών, ο οποίος αντανακλά ιστορική & μυθολογική αξία και μας προσφέρει έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, με τη ξενάγηση του κ. Τάκη Κουνουπιώτη, θα βιώσετε τη χαρά της θέασης και θα επισκεφθείτε:
Τον Ναό του θεού Απόλλωνα
Το Μαντείο των Δελφών
Το Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών
Το Θέατρο των Δελφών
Τον Ιππόδρομο, το Στάδιο και το Γυμνάσιο
Την Κασταλία πηγή
Το Συμβούλιο των Αμφικτυώνων
Το Θόλο και το βράχο της Σίβυλλα
Το Βωμό των Χίων
Το Πολυγωνικό Τείχος, το Θησαυροφυλάκιο
Τη Στοά των Αθηναίων
Τον Ναό της Αθηνάς Προναίας

Οι Δελφοί στην Αρχαιότητα, εθεωρούντο ο «ομφαλός της γης» και το κέντρο του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Ήταν ο πιο ιερός τόπος της αρχαίας Ελλάδας, καθότι στο μαντείο των Δελφών η Πυθία η πρωθιέρεια του Θεού Απόλλωνα, μετέφερε τους χρησμούς του Θεού προς κάθε ενδιαφερόμενο.Κάνετε κράτηση για ιδιωτική ξενάγηση στους Δελφούς


Κάνετε κράτηση για ιδιωτική ξενάγηση στους Δελφούς με την Airport Transfers Athens, το πακέτο της οποίας είναι διαθέσιμο για μια ομάδα το πολύ τεσσάρων τουριστών, ανά ταξί. Η εκδρομή κοστίζει περίπου 280 ευρώ ανά ταξί για εσάς και την ομάδα σας, για να πάτε και να γυρίσετε σε μία ημέρα οδικώς στους Δελφούς, μαζί με την οργάνωση της εκδρομής, στην οποία θα καλύψετε όλες τις περιοχές που αναφέρονται παραπάνω και επιτρέποντάς σας να δείτε και μερικές άλλες γραφικές τοποθεσίες.

Επικοινωνία


Η Airport Transfers Athens επίσης διαθέτει και ένα ενδιαφέρον πακέτο από δύο ημέρες έως τέσσερις ημέρες διαμονής σε οποιδήποτε προορισμό
στην Ελλάδα θελήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες .